AAentoen

Ik ben Tom De Cock. Ik ben constant verbaasd, en geïnteresseerd in letterlijk alles. Nieuwsgierig naar het leven, en de mensen die het bevolken.

Op deze pagina’s lees je alles waar ik in mijn radioprogramma’s geen tijd, ruimte of toestemming voor heb. Alles wat op deze blog staat komt uit mijn persoonlijk hoofd, en niet uit dat van MNM of de VRT.

Sommige maar niet alle dingen die je hier leest gaan over de vrouw van mijn leven: Jasmijn. In ons gezin met twee papa’s en een wolk van een dochter (°2014) zijn er geen traditionele rolpatronen. Toch komen we niet om van de honger en is ons kind altijd proper gewassen en aangekleed. Met twee drukke mediajobs, een soort van sociaal leven en dezelfde onnozele bekommernissen als iedereen, is dat vaak vloeken, veel lachen en gegarandeerd elke dag een nieuw avontuur.

_J8A9563
Ik. Minzaam in de verte turend. Zo ben ik wel.

Reacties en eigen ervaringen zijn meer dan welkom, maar weet dat dit geen politiek forum is, en dat ik ook maar zeg wat in me opkomt. Geen kernfysica. Tenzij de passages over het verversen van luiers.

Oh en: we doen hier soms aan longreads. Het woord wil ook wat. Neem je tijd of vraag aan je gepensioneerde oma om even voor je samen te vatten. Ik houd ook van lijstjes. Lijsten zeg maar. Zal je wel zien.

 

_J8A9548
Lachen en huilen in één boek, naar het schijnt. Een beetje de Bijbel maar dan korter.

Wil je meer weten over hoe mijn gezin ontstond, en de wondere wegen der adoptie? Haal dan “En toen kwam jij – waarom je niet één maar twee papa’s hebt” in de bib of koop ‘m hier.

Wil je meer over mij weten? Volg me op Instagram, Twitter of Facebook. Of check www.tomdecock.com.

 

6 gedachtes over “

 1. Rita

  Prachtige blog, zelf ben ik niet meer zo een prille mama. We hebben 3 dochter 30, 27 en 12 jaar jong maar herken veel van wat je schrijft. Heb je blog al aangeraden aan de oudste dochters die met gezinsuitbreiding in het hoofd zitten. 👍

  Geliked door 1 persoon

 2. Julie

  Toen ik vandaag aan m’n bureau zat op het werk, zag ik plots je blog voorbij komen!
  En toen ik vanavond naar huis kwam, kon ik niet snel genoeg je blog opzoeken en beginnen lezen. Het is zo herkenbaar! Volgend jaar gaan we voor het eerst met onze kleuter op vliegvakantie! Ik ben zo benieuwd, en jou tips hou ik in het achterhoofd 😉

  Doe zo verder hé!

  Groetjes Julie

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik lees je blog ontzettend graag. Zelf radio gestudeerd en nog steeds aan het wachten tot mijn droom uitkomt, tot dan Colruyt meisje 😉

  De onderwerpen die je aanbrengt zijn vaak onderwerpen waar ik zelf mee bezig ben. Te gezonde voeding en hoe de maatschappij ons afschrijft als we niet zijn wie zij willen dat we zijn, over rassen en cultuurverschillen,..

  Stiekem ben ik gewoon blij dat jij als bekend figuur zo een onderwerpen durft bespreken,want ik als gewoon simpel persoon haal niet de belangstelling die nodig is voor dit alles. Blijf schrijven, er is nog zo veel in onze maatschappij niet ok. Ik kan je duizend dingen geven.

  Xox Melissa

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s